Om os

UsedTools

 Daglig drift
Lars Sode
Lagerchef
Nicolaj Enggaard
Pladsansvarlig
Flemming Skjellerup

Usedtools.dk sælger og opkøber brugt værktøj i alle afskygninger, lige fra det mere “heavy duty” værktøj til “gør det selv manden” derhjemme.

UsedTools blev stiftet sommeren 2015 som ren webshop, da vi mener, at godt kvalitetsværktøj ikke behøves, at koste en formue at anskaffe. Hvorfor købe nyt, når brugt kan være lige så godt.

I 2017 oplevede vi flere og flere som efterspurgte, muligheden for at komme og “rode” på lageret og se hvad vi havde.
Det betød at i efteråret 2017 åbnede vi for første gang dørene til Usedtools.dk 1. butik på Åmarksvej i Risskov.
Efter ca 1 år i 2018 var vi vokset ud af de ca 70kvm, og vi flyttede på Øster Kringelvej 21 i Egå i 120 kvm.
I 2019 tråder endnu en medejer ind i Usedtools og vi få, for alvor vokseværk, i november 2019 flyttes i vores nuværende lokaler på ca 1400kvm samlet og NEWTOOLS.dk opstår

Vi råder i dag over ca 1200 kvm butik, hvor 200kvm er med nye varer fra grossister og 1000kvm er “brugtområdet” hvor alle kan komme og “rode”

Fra starten blev det besluttet, at vi ikke vil bruge formuer på reklamer, fine firmabiler, store lokaler og fanzy gimigs, vi vil heller holde priserne lave, sprede “nyheden” om os igennem kunderne og vores netværk.

Vi har lige oprettet en facebookgruppe “UsedTools4U.dk”, meld dig ind her og få opdateringer når vi får nyheder i webshoppen

UsedTools servicere selv alt værktøj og afprøver det, inden det sættes til salg, dette betyder at vi står 100% bag alt værktøj som sælges igennem UsedTools.dk og giver i de fleste tilfælde op til 30 dages 100% garanti på værktøj ( i nogle tilfælde helt op til 6 mdrs garanti), dette kan vi gøre, da vi har eget værksted som udføre service og reparationer.

Alt værktøj kan ses og afprøves på vores adresse efter nærmere aftale, kontakt kundeservice på info@usedtools.dk

Kurv

Top