• 0

Om os

UsedTools

Indkøbsansvarlig – Daglig drift
Lars Sode
24920249

Auktionsansvarlig
Christian Thomhav
24900790

Lageransvarlig & Partivarer
Nicolaj Enggaard
24920249

Usedtools.dk sælger og opkøber brugt værktøj i alle afskygninger, lige fra det mere “heavy duty” værktøj til “gør det selv manden” derhjemme.

UsedTools blev stiftet sommeren 2015, da vi mener, at godt kvalitetsværktøj ikke behøves, at koste en formue at anskaffe. Hvorfor købe nyt, når brugt kan være lige så godt.

I Foråret 2017 blev BestWOOD stiftet, da salg af træprodukter efterhånden fylder mere og mere i hverdagen, og flere og flere kunder efterspørger andre produkter indenfor trævarer, blev det besluttet at stifte BestWOOD –> se meget mere lige her BestWOOD.

Fra starten blev det besluttet, at vi ikke vil bruge formuer på reklamer, fine firmabiler, store lokaler og fanzy gimigs, vi vil heller holde priserne lave, sprede “nyheden” om os igennem kunderne og vores netværk.

Vi har lige oprettet en facebookgruppe “UsedTools4U.dk”, meld dig ind her og få opdateringer når vi får nyheder i webshoppen

UsedTools servicere selv alt værktøj og afprøver det, inden det sættes til salg, dette betyder at vi står 100% bag alt værktøj som sælges igennem UsedTools.dk og giver i de fleste tilfælde op til 30 dages 100% garanti på værktøj ( i nogle tilfælde helt op til 6 mdrs garanti), dette kan vi gøre, da vi har eget værksted som udføre service og reparationer.

Alt værktøj kan ses og afprøves på vores adresse efter nærmere aftale, kontakt kundeservice på info@usedtools.dk

Kurv

loader