Sælg dit værktøj

Undgå bøvl

Når man i Danmark vil sælge sine ting, findes der et utal af sider på nettet, hvor man nemt kan sætte ting til salg, læne sig tilbage og afvente en køber til den pris man har sat – eller gør der. Det er ikke det at sætte ting til salg som er besværligt, det er det som kommer bagefter, folk som skambyder ens ting, utallige timer brugt på at svare folk tilbage på de mest underlige spørgsmål, for tilsidst ikke at høre fra folk mere, eller folk som aftaler afhentning og pris og så aldrig dukker på.

Så vil du ikke bruge tid og bøvle med at sælge selv, så tag den nemme uddvej og brug din tid på mere sjove ting, tøv ikke med at kontakte os pr mail, skriv gerne lidt om hvad du har, og hvad pris du selv påtænker det skal koste og send 2-3 billeder med, så vi kan danne os et indtryk af produktet.

Du vil få et svar fra os indenfor 24 timer.

Det kan foregå på 2 måde:

  1. Vi giver et bud på det du vil sælge, og køber det af dig i ren handel.
  2. Du sælger det igennem os, som kommissionssalg, og får først afregning når vi sælger dine ting.

Er det byggematerialer du gerne vil af med, så prøv at sende os en forespørgsel, så kigger vi på det.

OBS:
Du skal dog vide, at UsedTools ikke betaler retail priser for det vi opkøber, og vores priser altid vil ligge under evt priser du selv ville kunne opnå ved egensalg på div. salgssider på nettet.

Værktøj, maskiner eller byggematerialer UsedTools køber, skal sælges med kvittering eller ejerskiftenote og købes kun mod samtidig forvisning af gyldigt billed ID (kørekort, pas)

Kurv

loader
covid-19

Opdateret: Sådan håndterer NEWTOOLS/USEDTOOLS corona

Kære kunde

Corona-smitten stiger lige nu i det danske samfund, og det har fået de danske sundhedsmyndigheder til at skærpe restriktionerne yderligere. NEWTOOLS/USEDTOOLS bakker op om myndighedernes indsats for at få smitten under kontrol.

For byggemarkeder som NEWTOOLS/USEDTOOLS skelner myndighederne mellem privatkunder og professionelle håndværkere.

For erhvervsdrivende og professionelle håndværkere betyder det, at NEWTOOLS/USEDTOOLS holder åbent som normalt.

Du kan også følge med på hjemmesiden, der løbende bliver opdateret med de aktuelle åbningstider.

Har du behov for at komme i forretningen i Egå, sørger vi naturligvis for, at det kan ske så trygt som muligt: Vi har mundbind, håndsprit  på plads i butikken.

For vores privatkunder betyder de skærpede restriktioner, at de kan handle som normalt i NEWTOOLS/USEDTOOLS, vi er åben for onlinebestillinger med levering og click & collect service (afhentning i forretningen i Egå) enten via webshoppen, mail eller pr telefon 24920249