Sælg dit værktøj

Undgå bøvl

Når man i Danmark vil sælge sine ting, findes der et utal af sider på nettet, hvor man nemt kan sætte ting til salg, læne sig tilbage og afvente en køber til den pris man har sat – eller gør der. Det er ikke det at sætte ting til salg som er besværligt, det er det som kommer bagefter, folk som skambyder ens ting, utallige timer brugt på at svare folk tilbage på de mest underlige spørgsmål, for tilsidst ikke at høre fra folk mere, eller folk som aftaler afhentning og pris og så aldrig dukker på.

Så vil du ikke bruge tid og bøvle med at sælge selv, så tag den nemme uddvej og brug din tid på mere sjove ting, tøv ikke med at kontakte os pr mail, skriv gerne lidt om hvad du har, og hvad pris du selv påtænker det skal koste og send 2-3 billeder med, så vi kan danne os et indtryk af produktet.

Du vil få et svar fra os indenfor 24 timer.

Det kan foregå på 2 måde:

  1. Vi giver et bud på det du vil sælge, og køber det af dig i ren handel.
  2. Du sælger det igennem os, som kommissionssalg, og får først afregning når vi sælger dine ting.

Er det byggematerialer du gerne vil af med, så prøv at sende os en forespørgsel, så kigger vi på det.

OBS:
Du skal dog vide, at UsedTools ikke betaler retail priser for det vi opkøber, og vores priser altid vil ligge under evt priser du selv ville kunne opnå ved egensalg på div. salgssider på nettet.

Værktøj, maskiner eller byggematerialer UsedTools køber, skal sælges med kvittering eller ejerskiftenote og købes kun mod samtidig forvisning af gyldigt billed ID (kørekort, pas)

Vi giver også gerne bud på hele dødsbo (indbo, værktøj, maskiner m.m), dette kan vi gøre, da Usedtools samarbejder med flere opkøbere i Danmark, som opkøber indbo, dette er med til at opnå bedste pris på hele dødsboet, da Usedtools byder på værktøjsdelen og indboet bydes på af en samarbejdspartner, derved opnås tit en bedre samlet pris, da indbos opkøberen tit ikke opnår så god pris på værktøjsdelen, og derfor tit byder lavt på denne del, Dette gør vi i Usedtools, hvor vi modsat ikke opnår stor pris på indboet, så ved at samarbejde, kan begge bydere, byde en højere slutpris samlet.

Kurv

Top