Vores mærkesager

Vi støtter

Usedtools har valgt at støtte og hjælpe følgende foreninger, Vi er ikke bange for at tage stilling og give udtryk for vores holdninger, Vi mener, at socialt ansvar er en integreret del af vores virksomhed.

Veterankortet

Veterankortet.dk samler rabatter og fordele for danske veteraner og er et ikke- politisk, non-profit initiativ skabt på foranledning af Jimmi Schoubo Povlsen, der startede veterankortet.dk i 2018. Firmaerne har alle valgt at anerkende Danmarks udsendte ved at give rabatter til kortholdere af veterankortet.

Vi yder 15% rabat på alt i forretningen.

Gå til hjemmeside →

FC Grønnegade

FC Grønnegade er et stoffrit aktivitetstilbud under Rusmiddelcenter Aarhus i Aarhus Kommune. Alle, som er stoffri, kan komme ind fra gaden og være med på vores fodboldhold.

DINNødhjælp

Nordjyden Anja Ringgren Lovén er stifter af nonprofitorganisationen DINNødhjælp, der kæmper for at redde og give et bedre liv til de udsatte børn i Nigeria, som bliver anklaget for at være hekse – med stigmatisering, udstødelse og fatal vold som konsekvens heraf.

Gå til hjemmeside →

Kurv

Top

Grundet prisstigninger fra vores leverandøre på alt fra fragt til produkter, har vi desværre set os nødsaget til at indføre et miljøbidrag

Dette dækker over forhøjet fragtpriser, forhøjet indkøbspriser og forhøjet energipriser
For at undgå at hæve alle priser i webshoppen, forsøger vi med et mindre "Miljøbidrag" 
til dækning af vores forøget priser.

vh

Usedtools