Vores mærkesager

Vi støtter

Usedtools har valgt at støtte og hjælpe følgende foreninger, Vi er ikke bange for at tage stilling og give udtryk for vores holdninger, Vi mener, at socialt ansvar er en integreret del af vores virksomhed.

Veterankortet

Veterankortet.dk samler rabatter og fordele for danske veteraner og er et ikke- politisk, non-profit initiativ skabt på foranledning af Jimmi Schoubo Povlsen, der startede veterankortet.dk i 2018. Firmaerne har alle valgt at anerkende Danmarks udsendte ved at give rabatter til kortholdere af veterankortet.

Vi yder 15% rabat på alt i forretningen.

Gå til hjemmeside →

FC Grønnegade

FC Grønnegade er et stoffrit aktivitetstilbud under Rusmiddelcenter Aarhus i Aarhus Kommune. Alle, som er stoffri, kan komme ind fra gaden og være med på vores fodboldhold.

DINNødhjælp

Nordjyden Anja Ringgren Lovén er stifter af nonprofitorganisationen DINNødhjælp, der kæmper for at redde og give et bedre liv til de udsatte børn i Nigeria, som bliver anklaget for at være hekse – med stigmatisering, udstødelse og fatal vold som konsekvens heraf.

Gå til hjemmeside →

Kurv

loader
covid-19

Opdateret: Sådan håndterer NEWTOOLS/USEDTOOLS corona

Kære kunde

Corona-smitten stiger lige nu i det danske samfund, og det har fået de danske sundhedsmyndigheder til at skærpe restriktionerne yderligere. NEWTOOLS/USEDTOOLS bakker op om myndighedernes indsats for at få smitten under kontrol.

For byggemarkeder som NEWTOOLS/USEDTOOLS skelner myndighederne mellem privatkunder og professionelle håndværkere.

For erhvervsdrivende og professionelle håndværkere betyder det, at NEWTOOLS/USEDTOOLS holder åbent som normalt.

Du kan også følge med på hjemmesiden, der løbende bliver opdateret med de aktuelle åbningstider.

Har du behov for at komme i forretningen i Egå, sørger vi naturligvis for, at det kan ske så trygt som muligt: Vi har mundbind, håndsprit  på plads i butikken.

For vores privatkunder betyder de skærpede restriktioner, at de kan handle som normalt i NEWTOOLS/USEDTOOLS, vi er åben for onlinebestillinger med levering og click & collect service (afhentning i forretningen i Egå) enten via webshoppen, mail eller pr telefon 24920249