Vores mærkesager

Vi støtter

Usedtools har valgt at støtte og hjælpe følgende foreninger, Vi er ikke bange for at tage stilling og give udtryk for vores holdninger, Vi mener, at socialt ansvar er en integreret del af vores virksomhed.

Veterankortet

Veterankortet.dk samler rabatter og fordele for danske veteraner og er et ikke- politisk, non-profit initiativ skabt på foranledning af Jimmi Schoubo Povlsen, der startede veterankortet.dk i 2018. Firmaerne har alle valgt at anerkende Danmarks udsendte ved at give rabatter til kortholdere af veterankortet.

Vi yder 15% rabat på alt i forretningen.

Gå til hjemmeside →

FC Grønnegade

FC Grønnegade er et stoffrit aktivitetstilbud under Rusmiddelcenter Aarhus i Aarhus Kommune. Alle, som er stoffri, kan komme ind fra gaden og være med på vores fodboldhold.

Land of Hope

Land of Hope er en nonprofit organisation, der arbejder uafhængigt af politiske, religiøse og økonomiske interesser. Vi driver Vestafrikas største børnecenter i den nigerianske stat Akwa Ibom. Her bor 93 børn, som er blevet beskyldt for at være hekse og gjort til syndebukke for voksnes fattige levevilkår. Vi kæmper for børnenes rettigheder til et godt liv.

Gå til hjemmeside →

Kurv

Top